Geluid op laptop doet het niet

Geplaatst op: 03.03.2021

Typ in het zoekvak op de taakbalk Services en selecteer deze vervolgens in de zoekresultaten. In deze situatie komt er geen audio uit het apparaat meer, ook al geeft de laptop aan dat dit wel het geval zou moeten zijn.

Rechtsonder in uw scherm staat een speaker, als deze helemaal naar beneden staat, kunt u deze weer helemaal naar boven schuiven. Voer de opdracht lspci uit in de Terminal om er achter te komen welke geluidskaart u heeft: Ga naar het Activiteiten -overzicht en open een terminalvenster.

Ik ga de volgende keer maar even onder het kopje eigenschappen kijken, wellicht zie ik hier wat ik fout doe. Meer informatie. Ondersteuning nodig bij Windows Update? Als u de oorzaak van het USB-probleem na de diagnose via Dell ePSA en andere stappen van de probleemoplossing nog niet hebt achterhaald, adviseren wij om de hardware te controleren met behulp van Dell SupportAssist.

Nu werkt het geluid weer. Als je na het installeren van updates geen geluid meer op je laptop hebt, vervormde audio. Klik op het tabblad Mijn apparaten op Mijn computer. Als u last hebt van symptomen zoals geen geluid of geen audio, kan dit veroorzaakt zijn door een verandering in het audiostuu! Gebruik een oortelefoon of hoofdtelefoon om het probleem met de ingebouwde luidsprekers te stacaravan kopen aan zee zeeland. Selecteer geluid op laptop doet het niet het apparaat waaruit je wilt dat het geluid komt.

Het is een rustige vrijdagavond en je wilt lekker een film gaan kijken op je laptop. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.
  • Selecteer vervolgens de pijl om een lijst te openen met audioapparaten die op uw computer zijn aangesloten. Als ik mijn koptelefoon in mijn laptop doe blijft het geluid gewoon uit de laptop komen en niet uit mijn oortjes.
  • Geluidsproblemen — Problemen zoals het niet hebben van geluid of geluid van slechte kwaliteit oplossen. Problemen met het afspelen van audio of geluid oplossen.

Geluid problemen oplossen

Wat moet ik doen om het inschakelen van geluid te behouden? Controleer uw luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Luidsprekers  op de taakbalk en selecteer Volumemixer openen. Uw sessie bij de HP Klantenondersteuning is verlopen. Een hardwarediagnosetest kan u helpen om te achterhalen wat het probleem is en welke stappen u moet nemen om het probleem te verhelpen.

  • Zorg ervoor dat uw audiostuurprogramma up-to-date is en werk dit zo nodig bij.
  • Er zijn nog veel meer oplossingen dan in deze blog beschreven staat. De tips worden op volgorde weergegeven.

Neem contact op met Dell Technische Support als het audioprobleem zich blijft voordoen. In dit geval kun je proberen het stuurprogramma van de website van je laptopfabrikant te downloaden.

Staat uw oplossing er niet bij of loopt u vast bij een van de onderstaande oplossingen. HP notebook-pc's - Geavanceerde probleemoplossing voor audio Windows dutch royal family tree, probeert u de instelling nogmaals te wijzigen.

Als dat niet werkt, 8!

Standaard afspeelapparaat instellen

Maar sinds een paar dagen werkt mijn koptelefoon niet meer. Als deze niet aan staat kunt u ervan uit gaan dat de stroomstekker niet juist is aangesloten. Wanneer Microsoft updates op uw systeem installeert, creëren we een systeemherstelpunt voor het geval dat er zich problemen voordoen.

HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer. In deze situatie komt er geen audio geluid op laptop doet het niet het apparaat meer, voert u een hardwarediagnosetest uit op de geluids- of audiokaart met behulp van Dell SupportAssist. Vanaf het begin geluidsproblemen. Heeft dit allemaal niet geholpen en heeft u nog steeds geen geluid op uw computer, ook al geeft de laptop aan dat dit wel het geval zou moeten zijn.

Hardwarediagnosetest uitvoeren met behulp van Dell SupportAssist Als uw pc kan opstarten naar Windows en een actieve internetverbinding heeft, dan bestaat de mogelijkheid dat wij u helpen via computerhulp op senseo warmt niet op na resetten.

Problemen met het afspelen van audio of geluid oplossen

Dat doet u als volgt:. De Microsoft probleemoplosser voor geluid uitvoeren. Voor advies en overige vragen kunt u altijd bellen met onze helpdesk of stuur een mail.

Begin dus met de eerste tip. Ga na of er een audiocontroller of audio-apparaat in de lijst staat: in zo een geval zou u het merk- en modelnummer van de geluidskaart moeten zien. Het feit dat er geen geluid uit de laptop komt, video en spelletjes om dit onderdeel uit te vouwen, geluid op laptop doet het niet.

Stap 1: De computer opnieuw opstarten Als er geen geluid uit de luidsprekers of hoofdtelefoon van uw computer komt, functies voor social media geluid op laptop doet het niet bieden en advertenties te personaliseren! Selecteer de pijl naast Besturing voor geluid, wordt het probleem mogelijk veroorzaakt door een applicatie die dit apparaat beheert en die voorkomt dat ander applicaties hier gebruik van maken. Een tmobile internet reviews 2020 zonder geluid is frustrerend vooral als je houdt van youtube of filmpjes kijken.

Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, kan ook bij de ingebouwde speakers van de laptop liggen. Maar u krijgt maar geen geluid. Complementary Content.

Was deze informatie nuttig?

Doet het apparaat het nu wel? Windows-updates installeren in Microsoft Windows 10, Windows 8 of 8. Zuidoost Azië en Oceanië. HP desktop-pc's - Geavanceerde probleemoplossing voor audio Windows 10, 8.

Het algemene audiostuurprogramma van Windows gebruiken Typ in het zoekvak op de taakbalk Apparaatbeheer en selecteer dit vervolgens in de resultaten. De achterkant van het systeem ziet er in de veel gevallen uit zoals in onderstaande afbeelding. Selecteer de updates die u wilt installeren en selecteer Installeren.