De 3 linden restaurant

Geplaatst op: 03.03.2021

Hartelijk bedankt voor de goede ontvangst. Service aan huis en een unieke trouwlocatie Naast dineren heeft u bij ons in Molenschot nog veel meer mogelijkheden. Can a vegetarian person get a good meal at this restaurant?

Het restaurant heeft aardige bediening en goed eten. Reviews Is This Your Listing? Plaats recensie. Een heel gezellig restaurantje met een kok die er duidelijk plezier in heeft om te koken. Het is niet groot, maar wel heel sfeervol en het eten is erg lekker. Traveler type.

De gerechten waren prima. Ik ben bij dit restaurant 1 keer geweest, het was een geslaagde avond. Thanks for helping. De nieuwe eigenaar. En zo werd het al met al toch weer een grote teleurstelling.

Trudy d.
  • We hebben gekozen uit vis vooraf en vlees als hoofdgerecht. De smaak was uitstekend.
  • Beste medewerkers, Wederom hartstikke bedankt voor een topavond.

Gezellige ambiance

Hotels in de buurt ». Tegenover de Drie Linden bevindt zich de St. Je kunt bij het voor- en hoofdgerecht kiezen uit vlees of vis. Engels 2. English 2.

  • Is dit restaurant geschikt voor kinderen? Alle gerechten waren heerlijk.
  • Dit is toch echt een toppertje.

Wij hebben een fijne, informele avond in het restaurant gehad! For the month of February it was extremely good weather this year and the terrace was filled with a lot of people enjoying the.

Is dit restaurant geschikt voor brunch, de 3 linden restaurant. Date of visit: February Het is niet groot, maar wel heel sfeervol en het eten is erg lekker.

Adresgegevens

Ook kunt u heerlijk dineren in ons restaurant. Tip: vegetariërs eten ook graag iets anders dan kaas als De herbergboerderij is een driebeukige hoeve van het Kempische langgeveltype. Welkom bij Herberg De Drie Linden.

Hij had ook de ingredinten niet in huis om het speciaal voor mij te maken. Prijs is goed te doen ten opzichte van de kwaliteit van het heerlijke eten! De bediening is professioneel en kunnen u precies vertellen wat u gaat eten en wat u kan eten!

Bruiloftsfeest Bent u als aanstaand bruidspaar op zoek naar een gezellige sfeervolle locatie om uw bruiloft te fred tuininga directeur klantenservice ing bank dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het pand wordt gevormd door het woonhuis, waar u met uw gezelschap optimaal geniet van de 3 linden restaurant dineren.

Meer informatie

Hotels in de buurt ». En het eten was ook nog steeds heel erg lekker. Bovendien zijn alle feestelijke en zakelijke activiteiten van klein tot groot mogelijk!

  • Dit is toch echt een toppertje.
  • De meeste andere gerechten gingen richting de 25 euro.
  • Is this restaurant appropriate for Kids?
  • Beoordeeld op 25 september via mobiele applicatie Gegeten en geslapen.

Het was een feestje om niet te vergeten: sfeervol, goed buffet en een uitstekende bediening, de 3 linden restaurant. Daar kan menig restaurant een puntje aan zuigen. For the month of February laat me ramses shaffy chords was extremely good weather this year and the terrace was filled with a lot of people enjoying the Log in to get trip updates and message other travelers. Type reiziger! Wij hebben een fijne, informele avond in het restaurant gehad.

Kortom, een aanrader dus. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring de 3 linden restaurant het verlenen van partyservice en catering aan huis.

Voor elk wat wils

Lekker eten voor een eerlijke prijs kan nog. Feesten en partijen Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Zo vind je er een wasmachine, droger, tv, ruime douche en heerlijke bank.

Plaats recensie. All languages. Alle talen.