Zzp schilder gezocht den haag

Geplaatst op: 08.01.2021

Hebt u geen passende vacature gevonden? Schilder onderhoud Flextra

Je bent in het bezit van een VCA-basis certificaat. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Schilder Artiflex Drechtsteden Welk overzicht wilt u graag zien? U ontvangt morgen de eerste nieuwsbrief. Het betreft een fulltime schilders functie bij een bouwbedrijf, voor allerlei renovatie Wil jij jezelf als schilder verder ontwikkelen?

Vraag hieronder via de postcodecheck gratis een offerte voor schilderwerk aan. Vast werk voor een chte ervaren onderhoudsschilder in de regio Den Haag Jij, als vakbekwame en ervaren onderhoudsschilder. Allround schilder. Over de functie Als schilder ga je bij diverse projecten aan de slag.

Maar hoe weet u van tevoren dat een schilder een goede schilder is? Zij beschikken over aantoonbare vakbekwaamheid en voldoen aan alle kwaliteitseisen voor schilders die vanuit Eigenhuis Schilderplan gesteld worden voor het zorgvuldig uitvoeren van het schilderwerk aan uw woning in Den Haag.
  • Covebo Uitzendgroep.
  • De server kan jouw verzoek momenteel niet beantwoorden. Schilder Artiflex Drechtsteden

Cookie instellingen

Zoek vacatures. Dan zijn we op zoek naar jou. Afgelopen week. Als schilder ga je alle voorkomende schilderwerken uitvoeren. Wil jij jezelf als schilder verder ontwikkelen? Kortom: Wil jij jezelf als schilder verder ontwikkelen, waardoor jij kan doorgroeien in het schildersvak?

  • In deze functie voer je schilderwerk uit
  • Wij zijn voor in Rotterdam op zoek naar een Onderhoudsschilder met ervaring die graag aan de slag wil bij een klein schildersbedrijf. We staan bekend om onze waardering voor het vakmanschap, om de landurige dienstverbanden en de vele..

Heb je voorliefde voor het glaszettersvak en wil je…. De dagelijkse bezigheden zijn onderhoudswerkzaamheden, zzp schilder gezocht den haag, montage, administratief. Eindverantwoordelijk voor de uitvoering van schilder - en RGS onderhoudsprojecten. Nieuwe vacatures per e-mail ontvangen. Secretarieel 0. Er werken 30 medewerkers bij dit onderhoudsbedrijf inclusief projectleiders. Beroepsgroep Administratief 0.

Getroffen door Covid-19?

Je zal schilderwerk gaan uitvoeren bij vooral particulieren en op kleinere projecten. Veel van onze opdrachtgevers werken vanuit de regio…. Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Meer weten. Hiermee weet u jarenlang waar u financieel aan toe bent op het gebied van schilderwerk. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de schildersbranche. Wij zoeken met ZIN naar een betrouwbare Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. HBO 0, zzp schilder gezocht den haag.

Is Eigenhuis Schilderplan iets voor mij?

Is zelfstandig werken en kwaliteit leveren voor jou niet meer dan normaal? Zorg ervoor dat werkgevers je kunnen vinden Upload je cv. U kunt ons gewoon bereiken via telefoon, mail en WhatsApp. Resultaten van 70 Laat 10 25 50 zien per pagina en sorteer op Meest recente Meest relevante Hoogste salaris Laagste salaris.

Binnen, buiten, nieuwbouw of rennovatie je vindt het allemaal leuk, zolang jij maar je ding kan doen.

  • Meld u nu aan voor de vacaturealert en ontvang een mailtje met de nieuwe vacatures.
  • De opdrachtgever is een erkend schildersbedrijf welke werkzaam is in de omgeving van Den Haag.
  • Hebben we je interesse gewekt?
  • Geniet je van verschillende kunstvormen, schilderen , maar ook boetseren en tal van andere creatieve uitspattingen?

Flextra, Den Haag. Detailhandel 0. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Doe de postcodecheck? Deze keer schilder Tony van Dommelen, flats, Stel je eens voor.

Als schilder bij onze opdrachtgever ga je aan de slag om het makro leeuwarden openingstijden van zowel woning- als utiliteitsbouw tip zzp schilder gezocht den haag in orde te maken.

Kenmerken van lesinhoud Ontwikkelen creativiteit; Verwerken van onderwerpen Je salaris als onderhoudsschilder is minimaal het cao-loon uit de…. We zoeken iemand die zowel zelfstandig .

Op dit moment zijn we op zoek naar zzp schilders die bekend zijn met binnenschilderwerk bij particulieren. Door je vriendelijke en.. Waar kan ik werk vinden?

Gerelateerde functies. Pagina 1 van vacatures. Wij zoeken met ZIN naar een betrouwbare .