Wii aansluiten op een smart tv

Geplaatst op: 02.03.2021

De gekleurde tulpstekkers hebben ieder een eigen functie en moeten in de televisie geplaatst worden. En je moet van alles proberen ,wil je resultaat boeken.

Als de verpakking niet weggegooid is dan zal die adapter nog in de verpakking aanwezig zijn of met de gebruikshandleiding in de la van een kast weggestopt zijn. Laatst aangepast door puppie : 4 februari om Een AV-kabel Dit is de kabel die voor veel moderne televisies problemen oplevert.

Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Toon pagina:. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Deze stekkers zie foto zitten bij je wii.

Deze beschikt over een lang kabeltje met een rode punt. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Die restaurant gestrand bloemendaal aan zee in aansluitingen die achterin of in de zijkant van de tv zitten.

Ik wil graag een WII aansluiten op mijn smarttv. Dit is de grijze kabel met de rode, gele en witte uitgangen.

Vaak samen gekocht. De converter zet automatisch het analoge signaal om naar HD p.

Weet jij het antwoord?

De gele stekker zorgt ervoor dat het beeld afgespeeld wordt, terwijl de witte en rode stekkers voor het geluid zorgen. Doorgaan naar inhoud. Weet jij het antwoord? Enkele van de meest voorkomende zijn: Sensorbalk: het is verantwoordelijk voor het regelen van de beweging van de Wiimote-aanwijzer.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. En je moet van alles proberen ,wil je resultaat boeken. Verkoop door Bestdeal4you.

De gameconsole zelf! De meeste tv's hebben deze aansluiting wel. Als God de mens had geschapen om computers te gebruiken, had hij ons zestien vingers gegeven. Steek de stekker in de ingang met dezelfde kleur. Zeer goede adapter werkt perfect en ook zoals beschreven in eerdere reviews gewoon geluid erbij waarschijnlijk hebben deze mensen geen goede HDMI kabel.

Productbeschrijving

Tuurlijk wel De gebruikte url is dubbel. Mafs Alteveer 19 januari Ik raad dit product aan. Vind dit topic leuk.

Laatste bezoek was: 22 okt    Het is momenteel 22 okt Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Meer informatie over deze omvormer volgt later in de blog, wii aansluiten op een smart tv. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Andere verkopers 3. Ik heb wel een scartstekker waar 3 tulpstekkers op passen,maar helaas niet op tv.

Wii HDMI adapter.

Ik heb het eerst op m'n Philips tv geprobeerd, daarna een monitor en ook een monitor. Laatst gewijzigd door k2p op 31 mar , 1 keer totaal gewijzigd. Ongelezen bericht door Ridder » 01 apr Je zal je ouders nu moeten gaan vragen of ze dat kabeltje bewaard hebben.

Plaats reactie. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Ik heb zelf een Smart TV. We hebben van een vriend een Nintendeo Wii gekregen voor mijn dochter. Ik heb zojuist een omvormer gekocht. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Het was iets meer high-end, groen en blauw verwijderde en de twee audiokanalen rood en w. Betekent dit dat je Wii Sport niet kunt spelen, wii aansluiten op een smart tv.

Ongelezen bericht door ZeerPrivé » 01 apr Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Videoadapters voor Nintendo Wii Als je complicaties wilt verwijderen en de console rechtstreeks op een HDMI-poort van je tv of monitor wilt aansluiten, kun je het beste een van de vele adapters kopen die het analoge Wii-signaal omzetten in een digitale dat de een HDMI-poort.

Dit is de langwerpige balk die met de Wii wordt geleverd.

It's software that makes a fast machine slow. Dus naast Geel ook Rood en Wit. Of als je het geluid niet over je TV maar direct via je versterker wil laten horen.