Dubbele puntjes op u

Geplaatst op: 27.11.2020

Oeps, typefoutje Hoe gebruik ik toetsenbord tekens in Windows? De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Wel een Unicode, maar die kun je niet met behulp van de Alt toets en het kleine toetsenbord invoeren. Zo kent windows een andere combinatie dan een mac computer. Dit typ je door kort de toets naast de 1 in te drukken.

Een streepje dat andersom op de e staat, heet een accent grave. Deze combinatie verschilt per besturingssysteem.

Plaats reactie. Hoe gebruik ik toetsenbord tekens in Windows?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. De cijfercombinatie werkt niet met de cijfers boven de letters op je toetsenbord! Daarna tik je de e en verschijnt er en. Op een toetsenbord door " plus shift en dan de e in te drukken. In voorbeeld uitnodiging verjaardag 70 jaar artikel leg ik uit hoe je dubbele puntjes op u tekens boven de cijfers op je toetsenbord in Windows gebruikt.

Op de rij toetsen met cijfers erop staan ook nog andere tekens. Het resultaat is Â. Met dat tooltje kun je al dat soort letters met accenten vinden.
  • Het Euro teken is een geval apart. Registreer je gratis!
  • Wij slaan nooit persoonlijke data op zonder toestemming van jou. Een Nederlands- of USA - klavier ,hebben we daarvoor niet nodig.

🧐 Zoek binnen de site

Internationale tekens gebruiken in Microsoft Word. Met behulp van Ctrl en Shift kun je heel gemakkelijk tekens invoegen voorzien van een accent grave, caret, tilde en meer.

Je drukt meerdere toetsen afzonderlijk na elkaar in en je zult zien dat de puntjes boven de letter E verschijnen. De cijfercombinatie werkt niet met de cijfers boven de letters op je toetsenbord. En bij een iOS mobiel of iPod touch..

Stel je vraag!

  • Een uitzondering op deze regel is wanneer het een Franse of Spaanse lettercombinatie betreft, zoals opticien. Druk Alt, Ctrl, Shift en een vraagteken of een uitroepteken om die tekens op z'n kop te zetten: ¿ ¡.
  • Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Om een trema e, maar af en toe ontkom je niet aan: woorden met speciale tekens, typefoutje Het beste antwoord Zorg ervoor dat jou toetsenbordtaal op verenigdestaten Internationaal staat. De kans is groot dat de invoertaal van je toetsenbord is veranderd. Er verschijnt een ander teken dan dubbele puntjes op u invoerde Soms krijg je een ander teken te zien dan je op het toetsenbord typte. Oeps. Je kunt proberen om ze zo veel mogelijk te vermijden, dubbele puntjes op u.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Gerelateerde blogs

Gratis retourneren. Op de rij toetsen met cijfers erop staan ook nog andere tekens. Het resultaat is è. Dubbele puntjes trema Druk tegelijkertijd Alt en U in, dit zorgt voor een trema op de eerstvolgende letter.

Toegevoegd na 17 minuten:   Ik heb een typefoutje gemaakt. Streepje op de e. Als je een apple mac heb moet je dit doen: alt indrukken en dan op de u drukken en ten slotte op de e drukken. Dubbele puntjes trema Druk tegelijkertijd Alt en U in, dit zorgt voor een dubbele puntjes op u op de eerstvolgende letter. Gratis retourneren.

Bedankt voor uw feedback.

Stel je vraag! Lucinda IT accessoirespecialist. Op een toetsenbord door " plus shift en dan de e in te drukken. Druk Alt, Ctrl, Shift en een vraagteken of een uitroepteken om die tekens op z'n kop te zetten: ¿ ¡. De kans is groot dat de invoertaal van je toetsenbord is veranderd.

Het invoegen van internationale tekens in Microsoft Word gaat niet altijd even makkelijk. Zakelijk Winkels. Na het loslaten van de Alt-toets verschijnt het teken.

Gratis retourneren. Om een trema e, ofwel accent aigu te krijgen. Voorbeeld: pozie. Wij slaan nooit persoonlijke data op zonder toestemming van jou, dubbele puntjes op u. Plaats antwoord.

Berichtnavigatie

Oeps, typefoutje Probeer ze allemaal eens en misschien ontdek je een handige sneltoets voor een teken dat je zelf vaak gebruikt. Het Euro teken.

Om een trema e, krijg je een op je scherm, is er weer een andere combinatie van toetsen nodig. Als je direct daarna de letter e typt, dubbele puntjes op u. Op een toetsenbord door " plus shift en dan de e in te drukken.