Compact camera met optische zoeker

Geplaatst op: 03.03.2021

Verder hecht ik niet veel waarde aan zaken als wifi, bluetooth en gps. Heb ooit een spiegelreflex niet digitaal gehad met een mooie lens van ongeveer Test fotocamera's De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten.

Zelf heb ik al enkele jaren de canon EOS 60d waar we zeer tevreden over zijn. Vogels, vliegtuigen, kraters op de maan, alles kan je met deze camera vastleggen! De x Voor landschappen perfect, maar wanneer ik meer wil zoomen is dit te beperkt.

Maar aangezien je aangaf dat video wat minder van belang is, zou ik zelf lekker voor de HX60 gaan. Veel zoom gaat namelijk ten koste van de lichtsterkte. Wat fijn dat je mensen adviseert in hun zoektocht naar een passende camera.

De Panasonic TZ heb ik uitgebreid beschreven. Het mooie van de introductie van een camera: de voorganger wordt opeens een heel stuk goedkoper. Verder is hij niet waterdicht. Je beschikt over maar liefst 50x zoom wat vergelijkbaar is met een mm compact camera met optische zoeker op een spiegelreflexcamera.

De uitgebreide intellingsmogelijkheden maakte ik weinig gebruik van.

Sommigen beweren zelfs dat er absoluut geen verschil meer is tussen beide technologieën.

Minimaal 10 keer zoomen in je je zak

Wil je echter vogels vastleggen die relatief stil zitten bv een vogel aan de waterkant , dan moet het hiermee wel lukken. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf. De x Maar dan zal ik vermoedelijk een extra lens nodig hebben. Panasonic TZ80 op Bol. De VI is een compleet nieuwe edelcompact.

  • Reden: er zit een professionele aps-c-sensor in, die exact dezelfde is als die van de befaamde, professionele Fujifilm X-T4 en X-Pro3. Voorganger Panasonic LX op Bol.
  • Ik hoor graag. De beeldkwaliteit is nog een tandje hoger.

Hierdoor kan je mooie portretten schieten op de groothoek stand, groet. Daarin vind je allemaal goede camera's die lekker klein en licht zijn maar waarmee je toch kunt inzoomen tot je een ons weegt. Ja hij heeft wel wat minder zoom, maar omdat je over flink wat megapixels beschikt kan je ook op de computer of telefoon flink inzoomen en croppen snijden van de foto, compact camera met optische zoeker.

Macro voor insecten en Telelens voor vogels is voor mij het belangrijkste, maar heb je ook lekker veel licht als het schemerig is. Verzakingstermijn van 14 dagen.

Canon EOS R6 zwart

Kan live streamen naar YouTube! Dankzij de ZEISS Vario-Sonar T mm-lens en geavanceerde functies zoals snelle, intelligente AF en responsieve oog-autofocus levert de camera ongekende prestaties, ongeacht de omstandigheden.

Ik ben al jaren erg veel aan het fotograferen, ik moet helaas een andere compactcamera kopen want mijn Sony heeft de geest gegeven. Nu ik een goede 4k tv heb wil ik alles liever in 4k vastleggen.

En dat is toch wel zo lekker. Voor mijn moeder is bedieningsgemak nog belangrijker dan voor mijzelf. Leuk dat ze nu al met fotografie bezig is. Kortom tijd voor een nieuwe. Panasonic TZ95 op Kamera-express.

0 Commentaar(en)

Sony HX95 op Bol. Ik zou kijken wat de kosten zijn voor het vervangen van het scherm. Ik heb nu een Canon Powershot SX hs. Heb jij nog andere suggesties.

Dat weet ook Canon. Ik ben al jaren erg veel aan het fotograferen, compact camera met optische zoeker, ik moet helaas een andere compactcamera kopen want mijn Sony heeft de geest gegeven. En telt hij meer pixels:. Benieuwd naar de opvolger: de Panasonic TZ. Deze krachtige stabilisator zorgt daarnaast voor vloeiende videobeelden.

Groetjes Angela. Ik ben wel iemand die graag iets aanschaft waar je langere tijd plezier van hebt zeg in ieder geval jaar.

Over compact camera's

Ook kan ik je de TZ80 en TZ90 aanraden. De camera is ook eenvoudig in bediening, maar je kan er ook net wat meer mee op de lange termijn. Niet getest. Wbt je vraag.

Ideale alles-in-n-camera Deze Sony is misschien wel de ideale alles-in-n-pocketcamera voor op reis. Heb het meteen compact camera met optische zoeker. Op een reflexcamera kijk je via een traditionele optische zoeker door het objectief naar je onderwerp.

Hij heeft wel is waar niet zoveel zoom 3x maar op fotokwaliteit scoort hij erg hoog.