Chinees restaurant bisonspoor maarssen

Geplaatst op: 03.03.2021

Datum van bezoek: augustus Op zoek naar lekker en goed eten?

Bedankt voor je hulp! Waardering van reizigers. Reizigers die Jade Villa bekeken, bekeken ook. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Pizza brommers die je bijna aanrijden.

Beslist een aanrader! De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken? Bedank Frans A. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Alle beschikbare restaurants weergeven.

Datum van bezoek: juni

Corona informatie

Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant Jade Villa Chinees. Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant Jade Villa Chinees in Maarssen gerechten op de menukaart staan. Super vriendelijke mensen en heel gastvrij. Stel Vrenko een vraag over Jade Villa. Bedankt, en zeker voor herhaling vatbaar. Afgelopen twee keren is het fout gegaan. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Maarssen. Ik kom niet uit Maarssen maar kwam er speciaal voor naar Jade Villa nu maar op zoek naar een ander Chinees. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen, chinees restaurant bisonspoor maarssen.

Chinees restaurant bisonspoor maarssen Kindt 36 punten. Is dit een Nederlands restaurant. We hebben hier de kantonese reisttafel gegeten. Zijn hier al een aantal x in restaurant geweest en diverse malen rijsttafel afgehaald.

Waarderingen en beoordelingen

Wij halen nu al vaker ons diner bij hun af. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Vakantie's vergelijken? Ook was het ongemakkelijk dat de medewerker constant aan de tafel kwam.

Datum van bezoek: januari Als je nou gezellig wat wilt eten in Maarssen, chinees restaurant bisonspoor maarssen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Maarssen.

Nederlands. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Deze vermelding verbeteren.

Zondag 30 juni is de laatste dag dat er bij Jade Villa gegeten kan worden. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Heerlijk vers eten en het was helemaal top! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant Jade Villa Chinees in Maarssen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant Jade Villa Chinees vinden.

  • Beoordeeld op 7 december Achteruit gegaan.
  • Frans A.
  • Alle beschikbare restaurants weergeven.
  • Met kerst een heerlijk kerstmenu met een groepje heel gezellige mensen, geweldig goed verzorgd, zeer beleefde en vriendelijke mensen, was fantastisch.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant Jade Villa Chinees in Maarssen gerechten op de menukaart staan. Bedank marcovKTV!

Service Bezorgen Catering All you can eat. Mieke v. De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Maarssen. Wij hebben jarenlang genoten van Jade Villa.

Heerlijk gegeten hier. Chinees restaurant bisonspoor maarssen een veganist goed eten bij dit restaurant.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeeld op 18 december perfect. Er komt wel een ander restaurant in het pand. Deel je ervaringen! Datum van bezoek: november

Frans Stols. We hebben ons laten verassen met een menu a la chef. Uitstekend Wij hebben jarenlang genoten van Jade Villa.