Kunststof kippenhok zonder ren

Geplaatst op: 03.03.2021

Kippenhok Golden Egg Grijs ,50 meer info. Hoe kan ik kippenluis voorkomen? Dit mooie kippenhok is een echte aanwinst voor jouw kipjes, door de klep bij de nachtkast is hij voor jou als baasje makkelijk schoon te maken en de eieren te rapen!

Grote Kunststof Kippenark met kippenren. Bij de Eglu Go ontvangt u alles om meteen van start te kunnen gaan. Hierdoor kunt u zeer gemakkelijk bij de eieren. Dan is deze kippenren de perfecte uitbreiding voor uw kunststof kippenhok. Je kan het hok heel makkelijk schoonspuiten.

Home Dierenbenodigdheden Hokken Kippenhokken Kunststof kippenhokken. Zonder ren 34 Incl? Zeker voor beginners raden we aan om te starten met een kunststof kippenhok. Dierenverblijf Vlissingen ,00 meer info. Een optie kiezen Grijs Groen Rood Zwart!

Eglu Go kippenhok

Nooit meer vergeten het hok te openen of te sluiten Ingesteld geleverd Exclusief 4 C-batterijen Geen aansluiting op de netstroom benodigd.

Het hoofdverblijf is opgebouwd als nachthok met een grote deur voor goede toegang en een schuiflade om het hok eenvoudig schoon te kunnen maken. Kippenhok Guus XL. Kunststof kippenhok monteren Een kunststof kippenhok is vaak heel makkelijk te monteren.

Hier kunt u ook uw instellingen aanpassen. Deze Happy Farm heeft één verdieping compleet met accessoires, zoals een houten zitstok en een buitenverblijf voor kippen.

Kippenluis, bloedluis, kunststof kippenhok zonder ren. Het laat zich vanaf hier op je vallen. Het kan natuurlijk toch voorkomen dat er wat bloedluis in het kunststof kippenhok zit. Het nachthok is te openen middels een grote zijdeur. Kippenmest is rijk aan stikstof en daarom een uitstekende voeding voor uw planten.

De voordelen van een kunststof kippenhok

Uw contactgegevens worden gedeeld met de ambassadeur, en u ontvangt de gegevens van de ambassadeur. Vanuit het nachthok kunnen de dieren de ren in. Zwart-wit xxcm. Voor meer vragen over het houden van kippen, het zelf maken van een kunststof kippenhok of vragen over onze ervaringen kan je altijd mailen naar info zelfeenkippenhokmaken.

U kunt deze moeiteloos omzetten in een Eglu Go UP met onze add-on accessoires. De vosbestendige ren. Tochtvrije ventilatie voor uw kippen. Kippenhok Professional Enkel. Het dak van het leghok kan open, zodat u toegang heeft tot het zitroost. Nooit meer vergeten om het kippenhok op kunststof kippenhok zonder ren te sluiten of te openen.

Wij brengen u en uw huisdier nog dichter bij elkaar

Dit is erg vervelend voor jouw diertjes. Kies voor het frame en de ladder om uw Eglu Go omhoog te zetten, voeg eventueel de wielset toe als u het geheel mobiel wilt maken en voeg de 2 meter buitenren toe om uw kippen een veilige ruimte te geven om in rond te scharrelen. De Grote Kunststof Kippenark biedt ruimte aan 10 tot 15 kippen en beschikt over een kippenren, zodat uw kippen beschermd buiten kunnen lopen. Qua ondervloer kunt u kiezen uit een massieve vloer of rooster.

Kies uw categorie Waar vindt u ons?

U kunt dit kippenhok optioneel uitbreiden met een kippenren. Schommels uitgelicht. Bent u op zoek naar een verblijf voor de lange termijn, dan zult u zeer tevreden zijn met een verblijf dat uit onze werkplaats is gekomen.

Specificaties   Afmetingen: cm x 32 cm Inclusief : 3 bevestigingskabels Exclusief : Pinnen om het gaas in de grond te zekeren Disclaimer: Kunststofkippenhok! Grote Kunststof Kippenark. De hoogte kan naar wens worden ingesteld tussen de 0 cm en 15 cm! Specificaties Aantal kippen: Max, kunststof kippenhok zonder ren.

Hierbij een link naar de bestverkochte kunststof kippenhokken op bol. Het kunststof kippenhok met kunststof kippenhok zonder ren is erg makkelijk te verplaatsen.

Maatwerk kippennachthok als aanbouw uit eigen productie

Losse kennelpanelen. Waarom niet elk kunststof kippenhok een goede koop is Een houten kippenhok is gegarandeerd een bloedluizen magneet. Verder is de levensduur van dit kippenhok vele malen langer dan een houtenhok.

Verder kunt u een keuze maken of het nachthok wordt uitgerust met een vastevloer of een roostervloer.

Een nieuw hok met ren ziet er altijd geweldig uit! Bij GrootPlezier hebben we een uitgekiende sortering kippenhokken zonder ren. Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Waar kunt u ons vinden.