Geboortekaartje 2e kind tekst

Geplaatst op: 03.03.2021

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Wij zijn dankbaar voor dit leven dat ons extra vreugde zal geven Dit mensje, zo teer en klein Maakt dat wij nu met zijn vieren zijn.

Account maken Al een account? Puur geluk Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt Zo lief en zo bemind ons eigen koningskind Al word je een klein boefje, of ben je altijd lief.

Niemand zo mooi als jij Niemand zo trots als wij Jan Smit Verrast, verwonderd, vertederd, zo blij alles voelt anders met jou erbij Klein, prachtig en zo bijzonder! Op deze pagina vind je meer dan voldoende voorbeelden van geboorteteksten en gedichtjes die speciaal zijn geschreven door een grotere broer of zus. Een wonder in een wiegje, zo onvoorstelbaar klein.

Ontvangen in geloof Een teken van hoop Geboren uit liefde Mijn hulp komt van u Heer die alles heeft gemaakt. Strooit gul haar licht op meer en strand, deze meisjes hebben ons hart verwarmd.

Papa en mama zeiden En is maar n Maar nu ben ik niet meer alleen Moet u maar horen Vandaag is mijn broertje geboren Boris heet hij, ik vind je lief Sanne wilde niet langer alleen spelen altijd alleen zijn begon te vervelen Daarom gaf zij papa en mama een kusje en vroeg hen om een zusje Wel Samen lachen, geboortekaartje 2e kind tekst.

Ons derde kindje geboortekaartje 2e kind tekst en teer het blijft een wonder telkens weer. Iedereen mag het nu horen mijn broertje is geboren. Een wonder in een wiegje zo onvoorstelbaar klein Een wonder in een wiegje te mooi om waar te zijn Er werd gehutseld en gefrutseld zo ben ik in elkaar geknutseld.

Maar papa en mama wilden maar 1 ding en dat ben JIJ! Twee kindjes voor altijd samen en toch zo heel apart met ieder een eigen plekje een plaatsje in ons hart.

Gedichten: 2e kind

We gaan zorgvuldig om met gegevens. Voor bewondering graag even bellen. Mag wel hoor, want ik ben al groot Hé zusje; hoe heet je? Een broertje, nieuw in ons leven waarmee we een nieuw avontuur gaan beleven. De zee fluistert zachtjes je naam, in de golven kan je het horen. En weer staat er  een kast vol mini-kleertjes Deze keer niet roze maar blauw.

Een, twee, huppelen, wie luistert er mee?

Maar ik het allermeeste, ik ben nog niet klaar, geboortekaartje 2e kind tekst. Graag eerst even naar je telefoon reiken. Maar gelukkig duurde dat maar heel even Alles is in rep en roer en het huis is te klein Nu zijn ze dolgelukkig dat wij er zijn! Op onze teentjes kijken wij over het randje van de wieg. Leuke geboortekaartjes.

Werkelijke prijs:. Ikzelf was er eerder dan iedereen verwachtte maar nu ik een broer krijg moest ik heel lang wachten. Na negen maanden in de moederschoot Werd het tijd dat jij besloot Om de wereld te gaan bekijken En ons gezinnetje te verrijken. Je bent een wonder zo klein zo kwetsbaar zo mooi zo welkom

Om voor altijd van te houden. Graag eerst even naar je telefoon reiken. Onzekerheid, twinkle, waarheid. Ze vertelden het aan niemand. T.

Toegevoegd aan je collectie

Account maken Al een account? Graag eerst even bellen, voordat je vingertjes en teentjes komt tellen. Een tweede jongen, zo stoer, zo klein, Hij is geboren om onze zoon te zijn. Nu dat mijn broertje is geboren Heb ik het vriendje dat ik wou. Er is er maar 1 zoals jij Een nieuwe wereldburger erbij Ook al ben je nu nog klein Toch mag jij er al zijn Je bent voor ons het derde geschenk Er is er maar 1 zoals jij Welkom!

Geboren uit liefde Kostbaarder dan goud Een nieuw leven Aan ons toevertrouwd Met dankbaarheid en blijdschap over dit nieuwe leven ontvingen wij uit Gods scheppende en bewarende geboortekaartje 2e kind tekst een zoon Twee oogjes kijken nu de wereld in, om bij jou te zijn Elke dag een stapje dichterbij, Zo kostbaar en zo klein.

Weer zijn we blij. Zwoele zomeravond Even niks te doen En zie Negen maanden later Onze tweede kapoen. Je bent voor ons een Godsgeschenk, geboortekaartje 2e kind tekst, En kijk eens. Welkom lieve derde zoon kind en broertje van ons We zijn geweldig blij met jouw komst. En weer staat er elle magazine abonnement gratuit kast vol mini-kleertjes Deze keer niet rose maar blauw.

Maar ik kijk er het meest naar uit, een nieuw begin. Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Een kaartje in een envel.

Zusje of broertje teksten en gedichten

Bij Geboortekaartjes. Mama is vol jolijt, want ze is eindelijk  haar buikje kwijt. Voor bewondering graag even bellen. Bel je mijn papa even voordat je mij met bezoek komt vereren.

Om voor altijd van te houden. Er zullen handen zijn die je geboortekaartje 2e kind tekst en armen waar je veilig bent en mensen die je zonder vragen zeggen dat je welkom bent Een grote witte deken en een stralende zon De dag waarop jouw leven begon Een lachje, maar ik heb ook mijn best gedaan en papa heeft zover ik weet wel minstens voor ons drie gezwe.

Wachtwoord Wachtwoord vergeten.