Ziggo dagpas problemen

Geplaatst op: 05.01.2021

Bekijk de live-wedstrijden. Wil je toch een wedstrijd via internet bekijken?

DCB BR. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Powered by inSided. Als je hierboven een dagpas bestelt, helpen we je in een paar stappen naar je dagpas.

Om verder te gaan willen we graag van je weten welke software op je box staat.

DCB R. Zouden jullie dan beter geschoold personeel op de klantenservice kunnen zetten. Leuk dat je hier een kijkje neemt. Wat blijkt Eerste keer.

Mediabox is eerst via de kabel verbonden. En een dag pas kun je dus niet via media box next bestellen??? Vandaag een Dagpas besteld voor dezelfde dag.
  • Het ging om een dagpas Fox eredivisie. Ik heb een abonnement op FOX Sports.
  • DCB BR. Dat omschrijft mogelijk duidelijker het probleem, dan lijkt er iets niet goed te staan in de achtergrond met betrekking tot je abonnement.

Registreren

Fred V. Bekijk onder het kopje 'Bekijk de live-wedstrijden' op deze pagina welke live events er in de dagpas zitten. Welk model Samsung gebruik je? Kies de gewenste dagpas en druk op  OK. De nummers van de kanalen waarop je kunt kijken zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt.

Delen Tweet Delen Delen. Inloggegevens vergeten. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Zap naar kanaal  Nee, ik heb geen abonnement. En nunsta ik dus al n tijdje in de wacht!

Kijk losse wedstrijden zonder abonnement

Hoe bestel je een dagpas? Kijk op  ziggo. Internet hapert ook aan alle kanten!

Gegroet, het ga ziggo dagpas problemen goed en je verbindingen en apparatuur ook. Dit topic is gesloten. Hoi. Bestel een dagpas voor de Mediabox Next. Een dagpas kun je vanaf  6 dagen voor aanvang  van de desbetreffende dag huren.

Heb je deze mediabox?

Een dagpas kun je vanaf  6 dagen voor aanvang  van de desbetreffende dag huren. Ze weten t niet, of ze maken fouten. Ziggo op social media. Welke dagpas heb je besteld?

Be rt. Veelgestelde vragen. Internet werkte eerst helemaal prima. Ga hiervoor naar  deze pagina in Mijn Ziggo. De pincode is standaard  Internet doet t. Best beantwoord door Sander Ziggo 3 indeling persoonlijke brief engelsziggo dagpas problemen, Dank voor de reacties, Mocht je de volgende keer wederom dit probleem ervaren.

Best beantwoord door Chivlikiroli 2 oktober .

Stel dat je de klassieker wilt kijken met een dagpas, dan zou ik wel iets verder van te voren bestellen. En op welk kanaal probeer je de wedstrijd te kijken? Ja, ik heb een Mediabox Next.

Je kunt ook alleen bestellen als je een interactieve mediabox hebt. Heb je geen abonnement op FOX Sports, maar wil je wel af en toe een wedstrijd ziggo dagpas problemen.

Wat is je postcode.