Opgelicht via ideal marktplaats

Geplaatst op: 03.03.2021

Maar ik moet eerst een betalingsverzoek doen en gelijk oversteken. Is het goed dat ik het je dan doorstuur. Doet Marktplaats inmiddels meer om kopers en verkopers te beschermen?

Maar ben hier nooit in mee gegaan. Das mooi hoe krijg ik die gegevens? Mensen doe het niet! Niet gelukt omdat ik al direct het wachtwoord wat ontzettend lang is op gewijzigd had en de ING de pogingen getraceerd had en toen de rekening geblokkeerd had. Een 'koper' vraagt je om een Tikkie -betaling of creditcardbetaling van 1 cent via een linkje in Whatsapp.

Toevallig is jouw verhaal precies wat mij vandaag overkwam.

Vervolgens zei ze nog dat ze contact had gehad met Marktplaats en dat het toch echt betaald was. Dus nooit gebruikersnaam en wachtwoord van een bank geven. Ik had op 2 oktober een bericht geplaatst er over dat ik via het gelijk oversteken ben opgelicht. Ik verkoop regelmatig zaken via Marktplaats.

De koper had op het gelijk opgelicht via ideal marktplaats formulier ingevuld dat ie het pakket niet had ontvangen en kreeg zijn geld terug.

Veilig handelen: Wat doet Marktplaats zelf?

Dropshipping: waar moet je op letten? Geld overmaken naar anderen is door populaire apps als Tikkie een fluitje van een cent geworden. Met mijn slechte geheugen kan ik me niet herinneren of ik toen al twijfelde aan die code of dat ik er echt een heb ingevuld. Betalen met iDEAL. Er wordt toch niet naar omgekeken, want dat kost tijd, dus geld.

Dus pakket stom genoeg opgestuurd.

Rode vlag, hij zoekt dus mensen die het nog niet kennen en niet verder kijken. Nu met luxe zwembaden, concertkaartjes, al 12,5 jaar actief op Opgelicht via ideal marktplaats. Ene Van Middelkoop uit Maartensdi. De dienst moet voorkomen dat ver kopers worden opgelicht en geld overmaken zonder iets te ontvangen of iets opsturen waarna betaling uitblijft.

Voortaan komen ze het sowieso ophalen. Na gezegd te hebben dat ik hoe knutsel ik een paard op de link reageer maar dat hij met contant geld langs kan komen reageerde hij niet meer….

Veelgestelde vragen

Hij is even bezig. Eerst word je boos, maar later is het vooral lachwekkend. Dagelijks krijg ik meldingen van hun advertenties die ze plaatsen en mp verwijderd ze en na 1 minuut staan ze er terug op.

Dus boeven, oplichters etc.

Dagelijks krijg ik meldingen van hun advertenties die ze plaatsen en mp verwijderd ze en na 1 minuut staan ze er terug op. Hij vertelde me dat hij eerder was opgelicht via MP en daarom een opgelicht via ideal marktplaats zou sturen met een betaal verzoek erin. Huisregels Help. Martens schoenen.

Opgelicht?! nieuwsbrief

De Betaalverzoeken met iDeal en de Gelijk Oversteken Service zijn op zich goed beveiligde initiatieven van Marktplaats.

Wijzig dan je cookie instellingen en accepteer de YouTube cookies. Dat heb ik hun gegeven.

  • Eerst word je boos, maar later is het vooral lachwekkend.
  • Onlangs is mijn zoon eveneens opgelicht via MP gelijk oversteken.
  • Heeft hij dit niet binnen 7 dagen ontvangen dan meldt hij dit in het betaalverzoek.
  • Deel dit artikel.

Het was al laat en ik vertrouwde het niet. Sta je dan ook uren naar product omschrijving te kijken?. Marktplaats reageert niet. Ja, dat is wel duidelijk als ze dus al eerder een sms hebben gestuurd ook, opgelicht via ideal marktplaats.

Dus ineens geld kwijt en spullen kwijt. Gelijk oversteken is nu in het nadeel van de verkoper? We zetten ze hieronder op een rij.

Kijk ook eens naar

Een vriendin van mij had kleren verkocht en de koper had gewoon een zoom losgemaakt. Het bespaart je een hoop geld, of levert je juist een extra zakcentje op.

Zo kan de oplichter advertenties plaatsen die veel vertrouwen wekken omdat het account al bijvoorbeeld 8 jaar bestaat.

Tot slot een maatregel die wl goed lijkt te werken: het linkje onder advertenties waarmee bezoekers verdachte advertenties rechtstreeks aan Marktplaats kunnen tippen. Iemand die eerlijk. Ik hoef hier niet meer uit te leggen hoe dit is gebeurd omdat ik meerdere heb gezien die hetzelfde waren, opgelicht via ideal marktplaats.