De bazar albert cuyp amsterdam

Geplaatst op: 04.03.2021

De gegrilde groenten waren ook lekker, maar veel te weinig. Datum van bezoek: januari

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Het is een leuke locatie in een oude kerk denk ik zo.

Onbegripvol personeel, slechte service. Is dit een Midden-Oosters restaurant? Registreer of log in om het telefoonnummer of andere contactinformatie in te zien Alle dossiers. Echt een heel mooi restaurant.

Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. Een aanradar. Veel interessante kreten op de kaart. Dit blijkt bij navraag gewoon knoflookpoeder te zijn en rauwe ui ed. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Arabisch 1.

Wij komen nooit weer terug. Alles smaakte super lekker. We waren niet bekend met deze keuken, dus hebben ons laten verrassen.
  • De kip hebben we zelfs terug gegeven omdat ie nog wat rood van binnen was.
  • Alle informatie gratis en zonder verplichtingen?

Meer meldingen op dit adres

Leuke locatie ook. Als curator is aangesteld mr J. Chinees vereenvoudigd 8. Veel interessante kreten op de kaart. Beoordeeld op 21 oktober via mobiele applicatie Lekker eten. Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook. Echt heerlijk gegeten!

  • Datum van bezoek: september Erg leuke sfeer, leuke bediening en lekker eten.
  • Datum van bezoek: oktober Kwaliteit prijs perfect.

Wij gingen eten met een groep van ongeveer 25 personen. Verslag: 87Kb. Recent 1 Volgen 0 Bewaard 0. Krijgsman 58 punten. Beoordeeld op 21 oktober via mobiele applicatie Lekker eten.

Ontdek de Cuyp en omgeving

Russisch Datum van bezoek: december Duits Martin Hartman punten.

En dat was precies goed voor het moment. Het gerecht dat we namen heette Abdul of zoiets als ik de bazar albert cuyp amsterdam goed herinner.

Er zijn 4 verslagen beschikbaar. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Leuke sfeer. Super lekker gegeten. Heerlijke sfeer.

Meer informatie

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Gezellige sfeer en kindvriendelijk. Financieel verslag 66Kb.

Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook. Alles smaakte super lekker. Alle informatie gratis en zonder verplichtingen.

Het leek dus op gewone thee met muntblaadjes en volgens mij is dat niet de bedoeling. Beoordeeld op 1 november via mobiele applicatie Heerlijk gegeten. Saai en vlak van smaak door het de bazar albert cuyp amsterdam van goede kruiding. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Toen het uiteindelijk wel kwam, was ik al klaar met eten.

Waarderingen en beoordelingen

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Datum van bezoek: november De bediening was ook super behulpzaam. Beoordeeld op 29 januari via mobiele applicatie Mwah.

Beoordeeld op 1 november via mobiele applicatie Heerlijk gegeten. Bezit of beheert u deze gelegenheid! Het gerecht dat we namen heette Abdul of zoiets als ik me goed herinner.