Bus veerhaven den helder

Geplaatst op: 25.10.2020

Met de TX10 en de TX20 kun je met een vissersboot garnalen gaan vangen. Wat is het tarief voor fietsen op de veerboot?

B us 33 Den Helder dienstregeling Bekijk de vertrektijden van buslijn 33 die van Station Den helder naar de veerboot Texel gaat. Tickets zijn geldig gedurende iedere geplande aangekochte rit, waarbij ze na afloop van iedere rit nog 35 minuten geldig zijn om eventuele vertragingen op te vangen. Kijk hier voor meer informatie. In de haven van Oudeschild kun je kaartjes kopen.

Het adres van boot Texel is Havenplein 3 in Den Helder. De bus sluit in veel gevallen aan op de vertrektijden van de trein , dus zorg ervoor dat je snel bij de bus bent.

Naar het strand op Texel. Terug naar de trein vanaf veerhaven Den Helder Ga je weer van Texel af. Het adres van boot Texel is Havenplein 3 in Den Helder. Hieronder is een overzicht weergegeven met bus veerhaven den helder prijzen per kilometer.

Een kaartje voor de boot terug hoeft u dus niet extra te betalen.

Als dit niet mogelijk is dient het ticket bij het instappen getoond te worden aan de chauffeur.
  • Navigatie Hoofdpagina Recente wijzigingen Willekeurige pagina Hulp.
  • Deze busjes moet je wel een uur van te voren reserveren. Vanaf 6 maart ging lijn 28 ging voortaan niet meer met de boot mee naar Texel.

Met de bus naar de boot

Wachtruimte in de terminal In de wachtruimte kunt u comfortabel wachten op de volgende afvaart. Bekijk de vertrektijden van buslijn 33 die van Station Den helder naar de veerboot Texel gaat.

De veerhaven in Den Helder is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Meer informatie in de folder. Bedankt voor jullie geduld, lees hier meer over de status. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je HelloTexel zo goed mogelijk beleeft.

  • Aantal personen 2 personen.
  • Handig om mee te nemen Bagage veilig meenemen Kleine rugzakken en dagrugzakken. Het blijft mogelijk om losse reiskaartjes te kopen de rit-, dag- of gezinskaart.

Je kunt met een kleine fiat panda stuurbekrachtiging lampje boot Het Sop de Waddenzee op voor een rondvaart. Ontdek wat u kunt doen terwijl u op de boot wacht op de veerhaven van Den Helder.

Je kaartje kun je in de bus kopen. Kilometertarief Bovenop het opstaptarief komt een kilometertarief, tram- of metrolijnen en dus binnen 35 minuten opnieuw incheckt. Wanneer men overstapt tussen twee verschillende bus- dat afhankelijk is van de afstand tussen de in- en de uitstaphalte? Adressen voor een rondvaart op de Waddenzee : Je kunt met een kleine snelle boot Het Sop de Waddenzee op voor een rondvaart, bus veerhaven den helder.

Gebruik hiervoor je navigatie op je bus veerhaven den helder.

Terug naar de trein vanaf veerhaven Den Helder

Je kunt natuurlijk ook de auto meenemen naar het eiland. Ook de rit terug van de haven naar het station is gratis. Lees meer. Als u van de boot komt, volgt u dan de aangegeven route naar de bus.

Reizen worden geboekt tegen het volledige OV-chipkaarttarief met daarbovenop een bus veerhaven den helder voor servicekosten. Is er bij de veerhaven geen parkeerplaats meer vrij. Lees meer. Halte Bekijk op OpenStreetMap. Handige informatie Natuurcampings en gratis kamperen.

Met openbaar vervoer naar veerhaven Den Helder De veerhaven in Den Helder is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Plan je reis

Vakantie op de Waddeneilanden. De ingang naar de boot voor voetgangers en fietsers vindt u naast het parkeerterrein. De veerboten van Den Helder naar Texel.

Ook voor snorscooters. Een overtocht duurt ongeveer 20 minuten en is vrij goedkoop. Kijk hier voor meer informatie. Bij paal 33 op het strand bij het dorp De Cocksdorp op Texel kun je met een voetveer naar Vlieland. Aan boord kun je gratis internetten of gewoon van het uitzicht genieten, bus veerhaven den helder.

Veerhaven Texel Bekijk de voorzieningen op de veerhaven scholl eelt verwijderen Texel.

De veerboten van Den Helder naar Texel. Deze bus zet u af voor de ingang naar de boot voor voetgangers en fietsers.

Navigatiemenu

Als je bezig bent met eilandhoppen en Texel via Vlieland bereikt zul je dus zonder kaartje op de veerboot naar Den Helder moeten stappen. Terug naar de trein vanaf veerhaven Den Helder Ga je weer van Texel af? Als je met de auto bent kun je je auto gratis parkeren bij de terminal.

Meer informatie in de folder. Het blijft mogelijk om losse reiskaartjes te kopen de rit- dag- of gezinskaart! De veerboot naar Texel! Deze rit is helemaal gratis.